Ricka Agency

Emma Wortelboer

Presentatrice

Over Emma Wortelboer

Emma begon haar TV-carrière toen ze in 2015 werd toegelaten op de BNN University. Ze was van 2016 tot 2018 verslaggever bij Spuiten en Slikken en kreeg haar eigen formats (Emma’s Eerste Keer, Emma’s Peepshow) toen S&S online verderging.

 

Van september 2018 tot maart 2020 was ze één van de presentatoren van YUNG DWDD. Samen met onder andere Jurre Geluk en Sahil Amar Aïssa maakt ze items voor de uitzendingen van De Wereld Draait Door. Zo had ze in 2019 haar eigen serie #Emmadouzepoints in de aanloop van het Eurovisie Songfestival. Tijdens het Eurovisiesongfestival 2019 maakte ze namens Nederland de jurypunten bekend, een droom die uitkwam!

 

In de winter van 2020-2021 was ze deelnemer van het populaire programma De Slimste Mens waar ze het tot in de finale schopte. Ruim 1.6 miljoen mensen zagen hoe Emma als derde eindigde.

 

Emma presenteerde onder andere De Sekstest (2019), De Nationale 2020 Test (samen met Renze Klamer) en reisde de wereld rond voor Trippers.

 

In televisieseizoen 2021-2022 presenteert Emma het Zapp-programma “Last Family Standing”, helpt ze pubers én hun ouders in “Dat Snap Je Als Je Ouder Bent” en maakt ze samen met Defano Holwijn het nieuwe programma “Je Weet Toch” (werktitel). 

 

Ook komt er een tweede seizoen van het Zapp-programma “Steken en Prikken”, waarin ze zich samen met Jurre Geluk laat steken óf prikken door verschillende dieren om te zien wat er dan gebeurt. 

 

Emma is een veelgevraagd presentatrice voor offline-evenementen en schuift regelmatig aan bij talkshows en programma’s als Ik Hou van Holland, Ranking the Stars en ZappLive. 

 

Haar grootste hobby is Pokémon GO en ze is verslaafd aan animé films. Next op haar dromenlijstje is om ooit Prinses Alexia te interviewen.

Copyright Ricka Agency

Built by PARROTT