Ricka Agency

René van Meurs

Cabaretier

Over René van Meurs

René van Meurs (1985) is stand-upcomedian, cabaretier en tekstschrijver. 

 

René is lid van Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met drie avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en met zijn vorige voorstelling Ik beloof niks werd hij genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018. 

 

In 2021 staat René in het theater met zijn vierde programma Hunkert. Een voorstelling die door Trouw werd omschreven als: “Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig. Het is theater als troost in optima forma”. Ook schrijft hij aan zijn nieuwe show en zie je René als kandidaat in het populaire programma Expeditie Robinson. 

 

René was onderdeel van het BNNVara programma Padoem Patsss (twee seizoenen) en was teamcaptain bij de komische geschiedenisquiz Rare Jongens (naast Leo Alkemade). Ook schuift hij regelmatig aan bij programma’s als Weet Ik Veel (RTL) en presenteert hij naast Willie Wartaal het internetprogramma Statements (Slam FM). 

 

Als tekstschrijver was René verbonden aan programma’s als als Dit Was Het Nieuws en Doe Maar Normaal. 

 

Rene’s programma Even Goede Vrienden (zijn tweede programma) is te bekijken op Netflix. In 2022 start hij zijn nieuwe tour 2636, maar voordat hij daar mee gaat try-outen speelt René op 21 januari 2022 nog 1 keer ‘Hunkert’ in theater Carré. Een droom die uitkomt!

 

Theaterboekingen en live-optredens via:

Theaterbureau de Mannen
t.a.v. René van Meurs
info@theaterbureaudemannen.nl
020-3034721

Copyright Ricka Agency

Built by PARROTT