Ricka Agency

Stefan Rokebrand

Acteur

Over Stefan Rokebrand

Stefan Rokebrand (1977) is acteur. 

 

Stefan studeerde in 2002 af aan de Arnhemse Toneelschool. Na zijn afstuderen maakte hij veel producties met zijn eigen theatergroep THEATRO. Van 2008 t/m 2012 was hij vaste speler bij Toneelgroep Oostpool. Verder speelde hij onder andere bij Orkater, De Theatercompagnie, NNT, Hummelinck Stuurman en Bos Theaterproducties. 

 

In 2014 was Stefan te zien als Erik Hazelhoff Roelfzema in Soldaat van Oranje. In 2016 speelde hij Herman Brood in Chez Brood. De prestaties van die rol werden beloond met een Musical Award. Ook speelde Stefan de hoofdrol in het prachtige theaterspektakel Het Pauperparadijs. 

 

Voor de camera zag je Stefan onder andere in Richting West, Gooische Vrouwen 2, Smeris, Papadag, Oogappels en Ramses. Ook speelde hij een jarenlange hoofdrol in de gevangenisserie Celblok H. 

 

In 2021 staat Stefan in het theater als Kapitein Vonn Trapp in de musical The Sound of Music, speelt hij de mannelijke hoofdrol in de speelfilm Mijn Vader is een Vliegtuig (Antoinette Beumer) en heeft hij een gastrol in Het Verhaal van Nederland.

 

Vanaf februari 2022 tourt Stefan door het land met de theatervoorstelling Mama Media (Suburbia) waar hij samen met Charlie Chan Dagelet de hoofdrol in vertolkt. 

Copyright Ricka Agency

Built by PARROTT